placeholder

Študij na FD / Akademija za vseživljenjsko učenje

Na Fakulteti za dizajn se želimo aktivno vključiti v prizadevanja za uveljavitev vseživljenjskega učenja, ki je tudi sicer ena od strateških usmeritev slovenskega in evropskega šolstva. S svojo ponudbo novih programov za nove generacije želimo odpreti vrata mnogim, ki se doslej niso mogli angažirati na teh področjih izobraževanja in usposabljanja. Znano je, da so poklicni profili s področja dizajna, vizualnih komunikacij in notranje opreme vse bolj zanimivi in iskani.
Na Fakulteti za dizajn zato ponujamo kakovostne, evropsko primerljive formalne, neformalne in priložnostne programe oblike izobraževanja.
Naš cilj je, da pri udeležencu vseživljenjskega izobraževanja utrdimo samozaupanje, spodbudimo njegovo inovativnost in kreativnost.

Vsebinski sklopi:

Moduli
Traja eno leto, po želji tudi dve. Po zaključenem šolanju študenti pridobijo certifikat Fakultete za dizajn. Izpiti so ovrednoteni s kreditnimi točkami, kar vsakemu študentu omogoča, da šolanje nadaljuje na Fakulteti za dizajn in s tem pridobi diplomsko listino, oziroma visokošolsko izobrazbo z naslovom diplomirani dizajner.

Tečaji
Tečaji so neformalna oblika izobraževanja. Obsegajo od 20 andragoških ur. Namenjeni so vsem, ki si želijo dopolnitve znanja na strokovnem področju ali za osebnostno rast. Tečaji potekajo v manjših skupinah do 10 udeležencev.

Delavnice
Delavnice so namenjene študentom ali osebam, ki imajo že predhodno znanje. Delavnice obsegajo od 4 do 6 andragoških ur.

Izobraževanje po meri
Izobraževanje po meri je namenjeno posameznim skupinam. Program izobraževanja prilagodimo potrebam na trgu, posameznega podjetja. Na ta način lažje odpravimo ovire do vaših ciljev.

Okrogle mize
Okrogle mize organiziramo glede na aktualne teme in so vabljeni vsi, ki želijo sodelovati pri obravnavanih temah.

Seminarji
Seminarje pripravljamo za vse, ki želijo nadgraditi svoje znanje, biti na tekočem z novostmi, posodobiti delo, rekonstruirati podjetje.

Informacije v zvezi z vseživljenjskim učenjem dobite pri ge. Petri Kocjančič:

Petra Kocjančič
E-pošta: petra.kocjancic@fd.si
Telefon: 059 23 5004

 

Sobotna akademija – pripravljalni tečaji za sprejemne izpite

Poletna šola 2019

Oblikovanje prostora 1 – Stanovanjski objekti

Oblikovanje prostora (nadaljevalni) – Stanovanjski prostori

Oblikovanje prostora 3 – Javni objekti

Oblikovanje nakita

Spletni marketing

Modno komuniciranje

Modni styling 2

Informacije v zvezi z vseživljenjskim učenjem dobite pri ge. Petri Kocjančič:

Petra Kocjančič
E-pošta: petra.kocjancic@fd.si
Telefon: 059 23 5004

Image Map