Vpis v magisterij za diplomante FD!

Aktualno / Vpis v magisterij za diplomante FD!

Spoštovane diplomantke in diplomanti Fakultete za dizajn!

Dokončanje študija je življenjska prelomnica, zato vam čestitamo za uspešno zaključen študij na dodiplomskem študijskem programu Dizajn.

Nekateri boste ( ali pa ste že ) vstopili na trg dela, mnogi pa razmišljate o nadaljevanju izobraževanja. Kakršna koli že bo vaša odločitev – z obnavljanjem starega in pridobivanjem vedno novega znanja si boste omogočili učinkovito delovanje na delovnem mestu, doma, v družbi in drugje.

Kot diplomantki oz. diplomantu Fakultete za dizajn vam ponujamo možnost nadgrajevanja vašega znanja na MAGISTRSKEM ŠTUDIJSKEM PROGRAMU »DIZAJN«, ki obsega štiri smeri: Notranja oprema, Vizualne komunikacije, Tekstilije in oblačila ter Dizajn management,

s 25% popustom,
na redni znesek šolnine, kar znese 2.887,50 € *.

Znesek lahko poravnate v 12 mesečnih obrokih (240, 62 € na mesec).

V okviru magistrskega študijskega programa vam ponujamo študij, prilagojen vašim željam in potrebam, v sodelovanju z domačimi in tujimi strokovnjaki, razvojnimi centri, združenji in gospodarskimi subjekti.

Podrobnosti o posameznih smereh ter o poteku študija vam bomo predstavili na INFORMATIVNIH DNEVIH, ki bodo:
23. 8. 2017 in 13. 9. 2017 ob 10.00 in 17.00
na lokaciji FD, Prevale 10, Trzin

Prijavni rok za vpis na magistrski študij je odprt do 15. 9. 2017.

Za dodatne informacije o izvajanju magistrskega študijskega programa se lahko obrnete na Referat za študentske zadeve, ga. Mileva Miškovič, na tel. 059/23 50 10, 031/383-883 ali preko e- pošte: info@fd.si.

Vse informacije o magistrskem programu lahko pridobite na spletni strani: http://www.fd.si/razspis-za-vpis-v-magisterij/

Veselimo se kreativnega dela z vami!

Fakulteta za dizajn
Prof. Nada Rožmanec Matičič
v.d. dekanje

Uradni dopis

Image Map