placeholder

Aktualno / Tečaj Modni styling 2

NOVA KARIERA V MODNI INDUSTRIJI

Iščete nove priložnosti v modni industriji? Želite povečati svoje zaposlitvene možnosti po koncu študija modnega oblikovanja na področju modnega stylinga? Si želite postati ključni del modnih fotografiranj, stilist televizijskih in drugih oglasov ali osebni, VIP ali korporativni modni svetovalec s področja stylinga?

Vpišite se na program MODNI STYLING 2

Program je namenjen:

  • Dijakom in študentom modnega oblikovanja, ki imajo že nekaj izkušenj s stiliranjem in želijo svoje znanje nadgraditi s sodobnimi znanji na področju komercialnega, modnega, osebnega in drugih vrst stylinga ter s tem povečati kasnejšo možnost zaposlitve v modni industriji
  • Zaposlenim v modni industriji (stilistom, svetovalcem, vodjem blagovnih znamk ali trgovin, aranžerjem..), ki želijo izpopolniti svoje znanje modnega stylinga in nadgraditi svoj portfolijo del.

Cilj šole: Nadgraditi znanja povezana z modnim stiliranjem in razširiti posameznikov stilistični potfolijo z novo vsebino, kar pripomore k novim zaposlitvenim možnostim na trgu mode.

 Opis: Program je nadaljevanje predmeta Modni styling 1, ki se izvaja v sklopu programa Modno komuniciranje. Zajema praktično studijsko delo, snemanje dveh modnih editorialov ter druge izkušnje na različnih področjih stylinga. Udeleženci dobijo tudi edinstveno priložnost sodelovanja pri dejanskih modno komunikacijskih projektih s čimer pridobijo uvid v delovanje modnega kolesja.

Program vodi Tea Hegeduš, mag. strateškega tržnega komuniciranja, dolgoletna urednica revije Gloss, z več kot 20 letnimi izkušnjami na področju modnega stilizma, kreativnega vodenja,  vizualnega merchandising in modnega novinarstva.

Program, ki traja 60 ur bomo izvajali enkrat tedensko v popoldanskem času in sicer med 16.30 in 20.30 uro.

Cena: Cena šole znaša 854,00 eur. Nudimo tudi plačevanje na 3 obroke.


Vsebina programa

 PREDMET 1:

  • Konceptualna priprava in izvedba 2 modnih editorialov
  • Praktično studijsko delo
  • celostno oblikovanje podobe
  • koordiniranje videza
  • vaje na področju tehnike Mix&Match
  • različna področja styling (beauty, modni dodatki …)
  • osnove ročnega dela (izdelava lastnih modnih dodatkov)

Prijava:

V primeru odpovedi tečaja:
–  deset  (10) dni pred pričetkom se prijavljenemu kandidatu zaračuna 40% cene
–  pet  (5) dni pred pričetkom se prijavljenemu kandidatu zaračuna 70% cene
–  manj kot pet dni pred pričetkom se prijavljenemu kandidatu zaračuna 90% cene

V primeru, da bo na tečaj Modni styling prijavljenih manj kot deset oseb, si pridržujemo pravico do odpovedi le te z vračilom polne kotizacije. O morebitni odpovedi vas bomo obvestili vsaj deset dni pred pričetkom.

Račun vam bomo poslali na vaš naslov in sicer v roku petih dni po oddani prijavi,  z rokom plačila osmih dni.

Za vse dodatne informacije se, prosimo, obrnite na

Petra Kocjančič
E-pošta: petra.kocjancic@fd.si
Telefon: 059 23 5004

Image Map