placeholder

Aktualno / Da ideje dobijo nov zagon | POPRI tekmovanje

Prejeli smo:

Letak

POPRI je tekmovanje, na katerem s svojimi idejami tekmujejo mladi v 3 kategorijah –študentje in drugi mladi do 29. let, srednješolci ter osnovnošolci od 7.-9. razreda. Ideje oziroma projekte zapišejo v obliki poslovnega modela in za njih izdelajo preprost prototip. Rok prijave je 21. marec.

Vse prispele ideje nato oceni komisija sestavljena iz podjetnikov, direktorjev, lastnikov podjetij, ključnih kadrov v podjetjih, strokovnih sodelavcev in pedagoških delavcev z znanji iz metodologij vitkega podjetništva.

10 najboljših ekip v vsaki kategoriji ima priložnost, da v polfinalu, ki bo 17. aprila v dopoldanskem času, z osebno predstavitvijo prepriča strokovno komisijo. Zmagovalci bodo znani že zvečer, na slavnostni zaključni prireditvi, ki bo v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica.

Dodatne spodbude za najboljše

V letošnjem letu se nam je pridružil koncern Kolektor, ki za tekmovalce razpisuje izzive. Tekmovalci torej lahko letos tekmujejo s svojimi idejami ali poskušajo rešiti enega od 4 Kolektorjevih izzivov na področju pametne tovarne. Izzive najdete na naši spletni strani (http://popri.si/kolektor-ti-postavlja-izziv/ ).

Imate vprašanje?

Na vaša vprašanja z veseljem odgovarjamo preko elektronske pošte (popri@primorski-tp.si ). Za vas pa smo pripravili tudi seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj, ki nam jih mentorji ali tekmovalci zastavljate. Odgovore najdete tukaj: http://popri.si/imate-vprasanje/

Plakati in zloženke

Za namene obveščanja o tekmovanju POPRI na vaši instituciji, vam je na voljo kratka novica v priponki. Pripravili smo tudi zloženke in plakate, ki vam jih lahko na vašo željo, pošljemo po pošti. V zameno za obveščanje bomo povezavo do vaše spletne strani objavili na spletni strani tekmovanja POPRI.

Promocija

Ne pozabite, da vam je na voljo tudi naš Facebook kanal, kjer z veseljem objavimo fotografijo, kako na vaši usatnovi skrbite za podjetnost. Pošljete nam lahko fotografije ali videe dela v skupini, intervjujev s potencialnimi strankami, utrinkov iz delavnic ali priprav na javno nastopanje oziroma predstavitev vaše ideje. Objavo bomo povezali z vašo spletno stranjo ali družbenimi omrežji.

Image Map